my company

my company

...
ERA AF ONE RESOURCES AKAN BERMULA..

era AF ONE RESOURCES( nama kedai yg kawe dftrkan d SSM mggu lepas) akan bermula pada minggu hadapan.. insyaAllah.. tadi kawe pegi ke umah abe yo..(nama ori nasrun) selaku pembekal pc pada kedai kawe tu, untuk menyerahkan ukuran wayar networking untk sume pc dalam kedai kawe tu.. sblm ni kawe nak bincang pasal pc pun kawe g umah dia.. tadi bila kawe g, (sblm tu da kol nak g) umah dia gelap gelemak(gelita).. lampu depan umah tak buka satu pun.. kawe pun heran, mgkn dia da cemuh bakali tengok muka kawe yang asyik g umah dia 3 hari direct..hehehe.. tapi takpe..dia xboleh marah punye.. sebb kawe berpegang pada istilah "costumer is always right".. hehee...

maka da comfirm la tadi pasal pc cap mana kawe nak ambik n pc utk server tu staro mano.. ari ahad ni la pc-pc tu akan di masukkan ke kedai cc ambo tu.. maka lepas ni xleh la kawe tido pagi lagi..waaa... (redho je la..)

nanti kawe akan masukkan gambar bangunan kedai tu dan juga gambar kedai aku tu..
ok.. kawe mitok diri duluss...

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response.
0 Responses
Leave a Reply

Terdapat ralat dalam alat ini